A weboldalon sütiket (cookie) használunk annak érdekében, hogy javítsuk a felhasználói élményt és jobb szolgáltatást nyújtsunk. További információ

Kiszállítás

GLS kiszállítás:

Csomagját a GLS futárszolgálat munkatársai fogják kiszállítani Önnek. A 14:00 óráig leadott rendelések általában aznap csomagolásra és feladásra kerülnek. Ezek a csomagok Magyarország területén a következő munkanapon megérkeznek a címzettekhez. Meghiúsult kézbesítés esetében a GLS még a rákövetkező napon (egyszer) megkísérli az átadást. Az át nem vett csomagok visszakerülnek a feladóhoz. Ezeket a csomagokat nem adjuk fel újra, a számlát sztornózzuk, és a rendelést töröljük. Kérjük, mindenképp vegyék át a küldeményt, ugyanis áruházunknak az átvétel elmulasztása szerződésszegést, és károkozást jelent, ez dupla szállítási költség megtérítését jelenti. Amennyiben a kiküldött csomag átvételét megtagadja, rendszerünk nem engedélyezi következő rendelése leadását.

GLS csomagpontra szállítás esetén a csomagpontban ellenőrizze a rendelésének megérkezését.

Utánvétes kiszállítás esetén a futárnál már bankkártyával is fizethet.

Ha bármi problémát észlel a csomag kiszállítása, kézbesítése során, jelezze azt ügyfélszolgálatunkon.

Ha figyelemmel kívánja kísérni az Önnek küldött csomag útját, azt megteheti a GLS Tracking szolgáltatása segítségével az interneten.a http://online.gls-hungary.com/search_stat.php?Lang=0 címen. Ehhez a csomagja számát kell tudni, erről érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.

A szállítási díj egy alapdíjból, és az utánvét összegétől függő sávos díjszabás alapján kerül meghatározásra. Az áruház alapdíjból. és utánvét esetében a számlán szereplő összeg alapján kiszámolja Önnek a kiszállításért fizetendő nettó és bruttó összeget, ami a számlán is szerepelni fog. A szállítási díj 27%-os áfát tartalmaz.40 kg feletti csomag a GLS tarifák szerint nem kiszállítható, az több csomagban kerül feladásra.

Természetesen bankkártyás vásárlás és előreutalás esetén az utánvét fizetendő összege 0 Ft, csak az alapdíj alapján számított szállítási díj kerül kiszámításra.
 

GLS alapdíj      1 842 Ft
       
Utánvét  -   Ft  20 000 Ft  + 419 Ft
  20 001 Ft 50 000 Ft  + 730 Ft
  50 001 Ft 100 000 Ft  + 1 041 Ft
  100 001 Ft 150 000 Ft  + 1 778 Ft
  150 001 Ft  500 000 Ft  + 6 985 Ft

A fenti díjak tartalmazzák a 27% os ÁFÁ-t.

MPL kiszállítás:

 MPL

Csomagautomata díj:

Posta pont díj:

Postán maradó díj:

 

 2.605 Ft

2.605 Ft

2.605 Ft

 

A felmerülő többletköltségek okán cégünk +2.048 HUF díjat számol fel a szállítási díjon felül.

Csomagfeladás hetente, hétvégét megelőző munkanapon este (jellemzően csütörtökön).

A fenti díjak tartalmazzák a 27% os ÁFÁ-t.