Termékek Menü

Viszonteladóknak

Partneri együttműködési ajánlat

A dokumentumot letöltheti ITT (PDF formátumban)

Affiliate

Ha Önnek vagy cégének megfelelő látogatottságú honlapja, webáruháza van, helyezze el a statikus, átkattintós bannerünket azon. Amennyiben az átkattintás vásárlással jár, az után Ön vagy cége jutalékot kap (a generált nettó vásárlási érték 1,5%-át). Ennek igénybevételéhez csak regisztrálni kell áruházunkban, e-mail üzenetben kérni az affiliate partnerséget. Küldünk Önnek egy egyedi azonosítót és egy Ön által specifikált méretű bannert, amit elhelyez a honlapján. Minden, a banneren keresztüli átkattintás eredményeként létrejött vásárlás után Önnek automatikusan jutalékot számolunk el. Az így generálódott jutalékot bármikor - webáruházunkba bejelentkezve - figyelemmel kísérheti.

Normál engedményes vásárlás

Regisztráljon vállalkozása nevén áruházunkba. E-mailben küldje el számunkra boltja, vállalkozása azonosítóit, elérhetőségét, és az Önt érdeklő termékkör leírását, felsorolását (forgalmazott termékeink vonatkozásában). Amennyiben az információkat ellenőrizve úgy látjuk, hogy termékeinkkel releváns tevékenységet folytat, Önt vagy vállalkozását besoroljuk viszonteladói kereskedelmi partnereink közé. A besorolás után a következő bejelentkezésekor az Ön esetében érvényes, mindenkori kedvezményes árakat fogja látni. A kedvezmény mértéke 10%, ami a mindenkori nettó listaárakra vonatkozik és az Ön, webáruházunkon keresztüli, készleteinkből való vásárlására érvényes. Ez a kedvezmény más akciókkal, kedvezményekkel nem vonható össze. Kiszállítási, pénzkezelési díjainkra az engedmény nem vonatkozik.

Nagykereskedelem

Vásároljon nagy tételben! E-mailben küldje el nekünk boltja, vállalkozása azonosítóit, elérhetőségét, és az Önt érdeklő termékkör leírását, felsorolását (forgalmazott termékeink vonatkozásában). Amennyiben az információkat ellenőrizve úgy látjuk, hogy termékeinkkel releváns tevékenységet folytat, Önt vagy vállalkozását besoroljuk nagykereskedelmi partnereink közé. Elektronikus elérhetőségeinken küldje el számunkra az áruházban található termékek, katalógusainkban megtalálható ajánlataink közül az egyértelműen beazonosított rendelendő termékek listáját. Mi megtervezzük a kiszállítást, az esetlegesen szükséges beszerzéseinket, valamint Önnek egyedi árajánlatot és szállítási határidőt adunk. A kedvezmény mértéke a mindenkori kalkulált listaárainkra vonatkoztatott nettó beszerzési értékre számított sávos rendszerben a következő: 250.000 Ft – 500.000 Ft között 13%, 500.000 Ft – 750.000 Ft között 15 %, 750.000 Ft felett 18%. Ez a kedvezmény a webáruházon keresztüli vásárlás esetében NEM érvényes. A rendelés értékét előre kérjük átutalni díjbekérőnk alapján. Ez a kedvezmény más akciókkal, kedvezményekkel nem vonható össze. Kiszállítási díjainkra a kedvezmény nem vonatkozik.

Tervezett előrendelés

A nagykereskedelmi partnereink speciális rendelési rendszere. Ilyenkor a rendelésben szereplő tételeket nem raktárról szállítjuk, hanem partnereinktől való tükörrendelés útján szerezzünk be. Ekkor a szállítási határidő megnőhet (várhatóan 14-20 nap) a rendelt tételeknek a külső raktárainkban történő rendelkezésre állásának függvényében. Az érvényesíthető kedvezmény ebben az esetben a mindenkori kalkulált listaárainkra vonatkoztatott nettó beszerzési értékre számított sávos rendszerben a következő: 250.000 Ft – 500.000 Ft között 15%, 500.000 Ft – 750.000 Ft között 17 %, 750.000 Ft felett 20%. Ez a kedvezmény a webáruházon keresztüli vásárlás esetében NEM érvényes. A rendelés értékét előre kérjük átutalni díjbekérőnk alapján. Ez a kedvezmény más akciókkal, kedvezményekkel nem vonható össze. Kiszállítási díjainkra a kedvezmény nem vonatkozik.

2014. április 2.

InOne Magyarország Kft.

Raktárkészlet
Legnépszerűbb termékek
Gyártó cikkszám: R2310 /R10021419, 20005150, R2351/
Gyártó: BERETTA
Előrendelhető
94.615 Ft
Várható szállítás: 2021. február 05.
Gyártó cikkszám: S1047000
Gyártó: SAUNIER DUVAL
Raktáron
67.374 Ft
Várható szállítás: 2021. január 25.
Gyártó cikkszám: 20152 (61010000)
Raktáron
34.544 Ft
Várható szállítás: 2021. január 25.